Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

EMAIL: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">'+addy_text53326+'<\/a>'; //-->

FACEBOOK: www.facebook.com/lifealbufera

TWITTER: @lifealbufera

El projecte LIFE Albufera es va iniciar a la fi de l’any 2013. Està liderat per l‘IIAMA (Institut d'Enginyeria de l'Aigua i Medi ambient) de la Universitat Politècnica de València i cofinançat per ACUAMED, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Comissió Europea (a través del programa LIFE+). Els socis integrants del projecte són Acció Ecologista – AGRÓ, SEO/BirdLife i la Fundación Global Nature.

Els objectius del projecte són augmentar de forma coordinada l'eficàcia de tres aiguamolls artificials al voltant de l’Albufera de València amb un triple objectiu: 1) millorar la qualitat de l'aigua de l’Albufera, 2) aportar hàbitats renaturalitzats i 3) protegir les aus de l'aiguamoll.

Per a rebre informació sobre els progressos del projecte, les activitats i els esdeveniments relacionats, us demanem que empleneu el breu formulari que trobareu en el següent enllaç:

 

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand